Lid worden

De korfbalvereniging Hellas’63 is opgericht in 1963 en heeft momenteel ongeveer 150 leden die zich op verschillende manieren bezighouden met de korfbalsport. Een aantal teams speelt ‘wedstrijdkorfbal’ en de rest van de vereniging speelt zogenoemd ‘breedte-korfbal’. Dit alles gebeurt in competitieverband. Deze competities worden georganiseerd door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV).

Korfbal
Korfbal speel je het hele jaar door. In de zomer op het veld op de Wiltsangh, in de winter in sporthal De Brake. Korfbal is de enige teamsport in Nederland, die altijd gemengd (jongens en meisjes samen) gespeeld wordt.

Jeugdactiviteiten
Naast de trainingen en de competitiewedstrijden wordt er nog veel meer georganiseerd voor de jeugd van Hellas’63. Zo zijn er voor de jeugd allerlei feestavonden en een playbackshow.

Aanmelden
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door het inschrijfformulier hier onder te downloaden, uit te printen en op te sturen.
Verdere gegevens staan op het inschrijfformulier.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 45,-. Dat is inclusief een Hellas’63 shirt.

Opzeggingen
Opzegging lidmaatschap voor 1 mei schriftelijk. Het lidmaatschap wordt voor tenminste 1 jaar aangegaan en wordt telkens stilzwijgend een jaar verlengd. Bij het niet vroegtijdig opzeggen zal de contributie dus nog voor een jaar gelden.

Contributie

 
PER MAAND
PER JAAR
Senioren
17,50
210,00
Junioren
14,50
174,00
Pupillen/Aspiranten
12,00
144,00


Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

Annet van Harten
Prinses Maximaerf 22
8071 RV  Nunspeet
Tel: 0341 – 26 58 63
E-mail: j.van.harten6@kpnplanet.nl