Doel bereikt!

Even voor 11.00uur waren we allemaal in “De Brake”.  De training afgelopen donderdag beloofde veel en Henrieke was duidelijk geweest.  Aanstaande zaterdag gewoon winnen met 15 punten.

De wedstrijd was tegen De Meeuwen uit Putten. We begonnen enthousiast en binnen 30 seconden opende Ruben de score. Direct werd er afstand genomen door in het eerste kwart vijf keer te scoren. We gingen de pauze in met een degelijke voorsprong, de stand was 7-2.

Met de aansporing om vooral zo door te gaan, was het eerste punt toch voor De Meeuwen.   Het derde kwart werd met een heel  fraai afstandsschot door Noa afgesloten, we stonden voor met 9-3.

In de laatste fase van de wedstrijd werd ons  doel bereikt. Een doelpunten regen verhoogde de score naar de uiteindelijke stand van 15-6. We wonnen overtuigend!

Door: Jelte Schipper.