Exakwa B2 – Hellas B1

Op 7 maart hadden we een uitwedstrijd in Lelystad tegen Exakwa. Het zou een lastige wedstrijd worden. Voor Exakwa was het een soort kampioenwedstrijd, als ze zouden winnen zou de kans groot zijn dat zij ook kampioen zouden zijn.

De eerst helft ging prima. Eerst een beetje aftasten, maar later zaten we er goed op. We speelden erg sterk. Er werden goede ballen gegooid, het tempo was prima en we liepen uit. Aan het einde van de eerste helft stonden we 4-6 voor.

Het eerste deel van de tweede helft ging lastiger en we gingen slordiger spelen. Slechte ballen werden gegooid en het liep niet meer soepel, daar profiteerde Exakwa van, waardoor ze weer inliepen. De laatste tien minuten ging het echt heel slecht. We kregen weinig tot geen kansen meer en Exakwa bleef maar scoren. Uiteindelijk hebben we met 11-9 verloren.

Door: Levi Westerduin