Odik B2 – Hellas’63 B1

Zaterdag 25 januari was het tijd om naar Barneveld te rijden voor onze wedstrijd tegen Odik. Odik staat 5e op de ranglijst. Dit was onze eerste wedstrijd tegen Odik van dit jaar. Hierdoor wisten we ook niet zo goed hoe ze speelde. De wedstrijd zou om 14:00 beginnen. Maar de andere wedstrijden waren heel erg uitgelopen. Hierdoor moesten we nog een halfuur extra wachten. Dit leverde stress op aangezien een paar spelers van ons direct naar de A1 door moesten. Dat zouden ze daardoor waarschijnlijk niet halen.

Nadat we een team- en vak bespreking hadden gehad, moesten we warmlopen. Toen konden we eindelijk aan de wedstrijd beginnen.

Op het begin waren we niet scherp en hierdoor liepen we de hele tijd gelijk op. Aan het eind van de 1e helft begonnen wij iets uit te lopen op Odik. Ook scoorde Carleen nog een strafworp. We gingen de rust in met 6-9. In de rust hebben we een motivatie speech van onze trainers gehad. We moesten meer achter de bal aan gaan en een paar andere dingen doen die we op de training hadden geoefend.

Toen begonnen we aan de 2e helft. Deze helft ging een stuk beter en we kwamen ver voor te staan op Odik. Uiteindelijk hebben we met 8-20 gewonnen van Odik. Dit zijn weer twee punten meer bij de puntentelling en dus ook weer wat dichter bij het kampioenschap waar we voor gaan.

Door: Elisa